Nieuws - SC Kootstertille

Nieuws

Nieuws

Teamindelingen jeugd 2023-2024

27 mei 12:00  Enkele seizoenen geleden zijn wij een samenwerking met sc Twijzel aangegaan voor wat betreft de juniorenteams. meer »


Nieuwe shirtsponsor SC Kootstertille 3

19 mei 21:15  KOOTSTERTILLE – SC Kootstertille heeft voor haar 3e elftal een nieuwe shirtpsonsor weten te vinden. Sinds vorige week prijkt Bosma Plafonds & Wanden uit Drachten op de shirts. Mede-eigenaar Jacco Eldering, tevens speler van het 3e eltal, was bereid gevonden zijn team in een nieuw tenue te steken. Het team was derhalve zeer zeker bereid om even te poseren op de “Rienk Waaksma Tribune”. meer »


SC Cambuur komt weer naar SC Kootstertille

10 mei 17:00  Het is SC Kootstertille weer gelukt om SC Cambuur vast te leggen om een oefenwedstrijd te komen spelen. Zet 15 juli alvast in je agenda!meer »


SC Kootstertille in vermakelijk duel langs hoogvlieger Rijperkerk

24 april 18:30  KOOTSTERTILLE - Na een aantal moeizame wedstrijden waarin SCK ook de nodige punten heeft verspeeld is het de nummer één en twee van de ranglijst uit het oog verloren. Concurrenten onder de Tille sluipen langzamerhand dichterbij. Nu dus de taak om alle zeilen bij te zetten en een goed resultaat neer te zetten tegen de nummer twee Rijperkerk.meer »


Spektakel tussen SC Kootstertille en ODV

5 april 20:45  KOOTSTERTILLE - Zoals wel vaker is gebleken zijn wedstrijden tussen De Tille en ODV altijd strijdvol zijn en kan de wedstrijd zomaar een andere wending krijgen. Vandaag dan ook niet anders. Waar ODV de buit al binnen leek te hebben na 45 minuten kwamen de Tilsters de 2e helft uitstekend terug. En als in het slot ODV weer langszij komt dan mogen beide ploegen na ruim 90 minuten niet klagen met een gelijkspel. De gekomen supporters waren vandaag spekkoper na dit spektakel stuk!meer »


SC Kootstertille in de 2e helft voorbij SC Veenwouden

26 maart 23:30  VEENWOUDEN - Het decor van vandaag was Sportpark de Kemphaan. Al had keeper Marcel Kempenaar het over ‘sportpark waait hard lane’ (een kleine referentie naar het oude stadion van Tottenham Hotspur). Dat het hard waaide was een understatement. Van goed voetbal was dan ook geen sprake. Maar na dik 90 minuten stond er toch een afgetekende 0 – 2 op het scorebord.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!