Nieuws

Nieuws

Update Crowdfunding Miente & werkzaamheden

11 oktober 18:15  Deze week is Miente weer thuis uit het revalidatiecentrum en kan hij zijn revalidatie in dagdelen extern voortzetten. Dit geeft hem de mogelijkheid om van dichtbij de vorderingen in en rond de woning te volgen. Inwoners, bedrijven en sportclubs uit Kootstertille en omstreken hebben hun sociale hart duidelijk laten spreken. De teller staat op dit moment op € 24.623,- Het streefbedrag is bijna in zicht! Diverse vrijwilligers hebben zich gemeld en is er inmiddels een plan gemaakt om bestellingen, materiaal, vrijwilligers en ondernemers efficiënt in te zetten. De eerste werkzaamheden zijn gestart. Verschillende ondernemers hebben zich het lot aangetrokken van Miente, Rianne en voeren (deels) kosteloos de opdrachten uit. Miente en Rianne willen iedereen bedanken voor alle steun en hulp die ze hebben gekregen.meer »


CROWDFUND! Voor Miente Beukema

5 oktober 18:30  Help Miente en Rianne voor de winter in hun huis! De ernstig zieke Miente woont nu samen met vrouw en kinderen in een oude woonunit achter hun nieuw te bouwen woning. Dit kan niet nog een winter duren! Help hun aan het geld en de middelen om hun huis af te bouwen, zodat ze warm en vochtvrij kunnen wonen! Klik hier om te zien hoe jij kunt helpen.meer »


SC Kootstertille veegt de vloer aan met FC Birdaard

3 oktober 13:45  Als we naar de afgelopen jaren kijken mag je wel stellen dat Birdaard een soort van angstgegner is voor SCK. Daar werd vorig seizoen afstand van genomen. Bij de editie van gisteren werd er nog even een schepje bovenop gedaan. Na een vroege rode kaart bij de gasten werd er niet tegen maar met Birdaard gespeeld. Met Jouke Waaksma in de hoofdrol stokte de teller uiteindelijk bij 8 – 1.meer »


SC Kootstertille in boeiend voetbalgevecht langs vv Dokkum

26 september 11:00  Eindelijk: na bijna een jaar geen competitievoetbal was het gisteren weer zo ver. Bekerwedstrijden en oefenpotten zijn hartstikke leuk, maar spelen voor een ranglijst is en blijft het doel. Voor de Tille meteen een topper in de 4e klasse B. In en tegen Dokkum. Waar de ruststand nog 0 – 0 was, besliste SCK de wedstrijd in de 2e helft. meer »


Update inzamelingsactie familie Beukema

19 september 15:30  Afgelopen zaterdag is door de activiteitencommissie van SCK een verloting op touw gezet ten bate van de Crowdfunding van Miente en Rianne. Na de wedstrijd tegen Eastermar werden er mooie prijzen verloot, waar de spelers/toeschouwers van Eastermar ook volop aan mee hebben gedaan.meer »


SC Kootstertille bekert verder na monsterscore tegen Eastermar

19 september 10:30  Eindelijk: na een aantal jaar als nummer twee te zijn geëindigd in de bekerpoule is het dit seizoen gelukt voor de Tilsters om door te stoten naar de volgende ronde. Thuis werd er eenvoudig afgerekend met 5e-klasser Eastermar terwijl Rottevalle de sportieve plicht vervulde door Oudehaske puntloos naar huis te sturen. Door dat resultaat mag SCK zich opmaken voor een volgende confrontatie in de knock-out fase.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!