Nieuws

Nieuws

Online verloting Club van 100 SC Kootstertille een groot succes

25 december 11:45  Traditioneel wordt door de club van 100 van SC Kootstertille op het einde van het jaar de verloting van de HEALE BAARCH georganiseerd. Door de coronamaatregelen is de verloting in samenwerking met media team van SC Kootstertille online georganiseerd op donderdagavond 23 december.meer »


Update en Kerstgroet Miente Beukema

24 december 21:15  In de live You Tube uitzending werd door Sjoukje Stapert en Pietsje Waaksma symbolisch het opgehaalde bedrag uit de door hen opgezette crowdfunding uitgereikt aan Rianne en Miente Beukema. De volledige film is terug te zien via de You Tube uitzending. De familie Beukema wil iedereen laten weten heel erg blij te zijn met alle donaties en lieve berichten die ze ontvangen hebben en wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.meer »


SC Kootstertille verlengt contract met trainer Pieter Santema

11 december 9:30  SC Kootstertille heeft het contract met hoofdtrainer Pieter Santema met een seizoen verlengd. Pieter is bij de zaterdag vierdeklasser aan zijn derde seizoen bezig. Ook bij de tweede selectie goed nieuws: het contract van het trainersduo Gerbrand Waaksma en Vincent Schuur is met een seizoen verlengd.meer »


SC Kootstertille in matige wedstrijd langs Friese Boys

29 november 19:15  Eindelijk: na een aantal weken zonder een competitiewedstrijd op het programma was het afgelopen zaterdag wel weer zover. In een niet al te denderende wedstrijd werd Friese Boys uit Kollumerzwaag puntloos naar huis gestuurd. meer »


SC Kootstertille kopje onder tegen effectief VV Dronrijp

15 november 10:15  We gaan terug naar het seizoen 02/03. Dat was het laatste jaar dat SCK doorstootte tot de knock-out fase van het bekertoernooi. 21/22 kunnen we daar nu aan toevoegen. Het is wel tevens het eindstation. Een veel effectiever Dronrijp was een maat te groot voor de thuisclub. Na 90 minuten stond er afgetekend 2 – 5 op het scorebord. meer »


SC Kootstertille zakelijk langs V en V ‘68

7 november 12:00  Nadat vorige week nog werd afgelast vanwege coronagevallen bij VV Opende mochten de Tilsters vandaag gelukkig wel weer aantreden. Waar het sowieso de afgelopen weken spektakel was bij de wedstrijden van SCK was het vandaag net even iets anders. In een niet al te goede wedstrijd bleven de 3 punten toch op Sportpark de Tille.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!