Nieuws

Nieuws

SC Kootstertille gaat op trainingskamp naar Rhodos

24 mei 22:15  Kootstertille–Op 30 juni gaat de eerste selectie samen met een groep sponsoren op een 4-daags trainingskamp naar Rhodos.meer »


Sterk SC Kootstertille ruim langs concurrent RWF

21 mei 23:00  FRIESCHEPALEN - Na de monsterscore vorige week tegen Oostergo vandaag een heuse topper! Tegen RWF uit Frieschepalen werd gestreden om de bovenste plaatsen. Kootstertille over de gehele 90 minuten de betere ploeg en daardoor winnen ze afgetekend met 0 – 4. meer »


SC Kootstertille verpulverd rode lantaarn Oostergo

15 mei 21:00  Vooraf werd er nog duidelijk vermeld dat er van onderschatting geen sprake mocht zijn. Zeker in deze fase van de competitie draait het allemaal om scherpte en bewustwording van het uiteindelijke doel. De uitwedstrijd tegen Oostergo uit Ee is daar een voorbeeld van. Als je niet scherp en geconcentreerd bent sta je daar zomaar bij rust met 1 - 0 achter. Uiteindelijk is het destijds omgedraaid in een 1 - 3 overwinning. Vandaag een heel ander soort wedstrijd. Oostergo dat zich eigenlijk al heeft neergelegd bij degradatie en Kootstertille dat nog vol op in strijd is met de RWF en ODV om de prijzen. Vanmiddag werd duidelijk wat de ambities zijn van de Tilsters. Met hoog druk en veel voetballend vermogen werden de 'klaaimannen' met maar liefst 10 - 0 huiswaarts gestuurd.meer »


Omheining B - Veld verwijderd

9 mei 18:30  Omheining B-veld verwijderdmeer »


SC Kootstertille zet grote stap naar in ieder geval nacompetitie

8 mei 13:30  Gisteren de wedstrijd dat in teken zou staan van aanhaken of afhaken. Het werd aanhaken. Sterker nog, SCK zet de achtervolgers op een bijna niet meer te achterhalen achterstand. Nummer 4 WTOC werd thuis met een minimale score van 1 - 0 verslagen. Makkelijk ging het niet maar verdiend was het zeker. meer »


Record opbrengst Poiesz Jeugdsponsoractie voor SC Kootstertille.

2 mei 16:30  Record opbrengst Poiesz Jeugdsponsoractie voor SC Kootstertille.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!