SC Kootstertille verlengt contract met trainer Pieter Santema - SC Kootstertille

SC Kootstertille verlengt contract met trainer Pieter Santema

SC Kootstertille verlengt contract met trainer Pieter Santema

11 december 2021 9:30

Lodewijk Steendam

SC Kootstertille heeft het contract met hoofdtrainer Pieter Santema met een seizoen verlengd. Pieter is bij de zaterdag vierdeklasser aan zijn derde seizoen bezig. Ook bij de tweede selectie goed nieuws: het contract van het trainersduo Gerbrand Waaksma en Vincent Schuur is met een seizoen verlengd.

Er is wederzijdse tevredenheid over de onderlinge samenwerking en de contractverlenging was dan ook snel een feit. De uit Zwaagwesteinde afkomstige trainer is naar eigen zeggen nog niet klaar met SC Kootstertille en heeft het prima naar zijn zin. In 2021-2022 zal Pieter wederom voor de groep staan.

Vanwege de coronabeperkingen zijn er onder leiding van Pieter Santema relatief weinig wedstrijden gespeeld. In de twee afgebroken competities was men wel koploper. Dit jaar vinden we SC Kootstertille terug op de tweede plek in de ranglijst. De ambitie om te promoveren naar de derde klasse is nog steeds groot. SC Kootstertille is uitermate tevreden over de wijze waarop Santema leiding geeft aan de spelersgroep en technische staf. Daarnaast zijn de afwisselende en gevarieerde trainingen, voetbal opvatting en de omgang met de mensen binnen de club uitstekend te noemen.

Bij de tweede selectie is het trainersduo Gerbrand Waaksma en Vincent Schuur bezig aan hun eerste seizoen. Waar het tweede elftal in voorafgaande jaren vaak terug was te vinden onderin de ranglijst, is het dit jaar de trotse koploper. Ook hier volop tevredenheid over de samenwerking binnen SC Kootstertille.

Delen

Lees meer over:
SCK1 SCK2 algemeen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!