Update inzamelingsactie familie Beukema - SC Kootstertille

Update inzamelingsactie familie Beukema

Update inzamelingsactie familie Beukema

19 september 2021 15:30

Michael Stapert

Afgelopen zaterdag is door de activiteitencommissie van SCK een verloting op touw gezet ten bate van de Crowdfunding van Miente en Rianne. Na de wedstrijd tegen Eastermar werden er mooie prijzen verloot, waar de spelers/toeschouwers van Eastermar ook volop aan mee hebben gedaan.

De prijzen zijn kosteloos beschikbaar gesteld door middenstand uit Kootstertille en Drogeham.  

Aaltjes Nagelsalon
All in One Jeltsje Koopmans
Auto Waaksma
Babylon
Blom en Kado
Cafetaria de Viersprong
Drogisterij de Prijsstamper
Fitness Yn’t Doarp
Harrie en Marja
Het Blommehuske
Hier en Sa
Hiersaken
Hulshof
Kapsalon de Tille
Kapsalon Hair Care
Kapsalon Noflik Thus
Shell Twijzel
Yn Hus

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel geld er wordt ingezameld. Het medeleven en betrokkenheid is ontroerend en laat zien hoe betrokken mensen zijn, ook buiten de voetbalclub.

Voetbal is meer dan alleen samen voetballen, het is vriendschap, betrokkenheid en er zijn voor elkaar. Dit is wat ons verbind en trots maakt op SC Kootstertille.

Als klap op de vuurpijl werd er nog meegedeeld dat een weldoener zich heeft gemeld. Hij gaat het bedrag wat aan het einde van de week op de teller staat met de helft van dit bedrag gaat verhogen! Het zou dan ook geweldig zijn als het streefbedrag aan het einde van de week zou zijn gehaald, of meer dan dat.

Miente en Rianne zijn blij, ontroerd, dankbaar en positief verrast door alle steun die ze krijgen en alle lieve berichtjes. Het is voor hun een emotionele rollercoaster waar ze nu in zitten. Ze kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken, maar weet dat het hun ontzettend goed doet allemaal.

Delen

Lees meer over:
algemeen clubvan100 crowdfunding

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!