Online Bingo van SC Kootstertille daverend succes! - SC Kootstertille

Online Bingo van SC Kootstertille daverend succes!

Online Bingo van SC Kootstertille daverend succes!

16 december 2020 20:30

Jefta Elachouri

Na weken van voorbereiding, was het op 11 december j.l. dan eindelijk zover! Rond de klok van 20.00 uur trapten onze presentatoren Pieter Santema en Joram Elachouri deze geweldige show af!

In aanloop naar deze fantastische avond was het nog een heel karwei om dit voor elkaar te krijgen. De activiteitencommissie kwam met het idee om een online bingo te organiseren, om zo inkomsten te genereren voor de vereniging en op deze manier clubleden een gezellige avond te bezorgen. Inkomsten die door de aanhoudende corona-crisis gemist worden en de gezelligheid binnen onze club die gemist wordt door onze leden. 

Het bleek al snel een ingewikkelde klus te worden en dus werd het Mediateam ingeschakeld. In een aantal weken tijd is er heel wat voorbereiding geweest om tot dit eindresultaat te komen. Er moest onder andere gedacht worden aan techniek, promotie en sponsoring. 

 

Natuurlijk was er ook een doel vastgesteld wat betreft het aantal te verkopen bingokaarten. Na goed overleg was het verkopen van 100 bingokaarten een realistische doelstelling. Die doelstelling is, tot onze grote verbazing, ruimschoots behaald! In slechts een week tijd zijn er maar liefst 213 bingokaarten verkocht met een totale opbrengst van €3.195,00! Daar zijn wij als club maar wat trots op. Zonder jullie, de deelnemers van dit online evenement, was dit niet gelukt! 

 

De Club van 100 stelde een prachtig bedrag beschikbaar voor de prijzen die er deze avond te winnen waren. Dankzij hun inzet waren er maar liefst 15 prijzen te winnen. Denk hierbij aan een Google Chromecast, een JBL Xtreme2 en de hoofdprijs: een Full HD 43” TV van Philips!

 

Waar de organisatie achter de schermen zeer gespannen de telefoon en whatsapp in de gaten hielden, spraken Pieter Santema en Joram Elachouri deze gehele avond aan elkaar. Dit ging uiteraard niet zonder de nodige humor. De jury moest zich bij vlagen inhouden om niet in de slappe lach te schieten.

De gehele avond zijn er tevens talloze foto’s ingestuurd van deelnemers. Deze worden binnenkort in een mooie compilatie gezet. Zodra deze online is stellen wij iedereen hier natuurlijk van op de hoogte. 

 

Dan het hoogtepunt: de zinderende ontknoping van deze avond! Deze was dusdanig hectisch, dat er besloten werd om de uitzending eventjes te pauzeren. Het ging hier natuurlijk om de superronde. Er werden nummers getrokken voor de tweede prijs van deze ronde. Op een bepaald moment werd er gebeld en ge-appt door een drietal deelnemers. Na het controleren van de nummers bleek dat hiervan twee deelnemers ook nog een volle kaart hadden. Na goed overleg is er besloten om er nog een JBL Xtreme2 tegenaan te gooien (zoals Pieter Santema het zei). Op deze manier hadden de betreffende deelnemers in ieder geval een prijs. Deze manier van afhandeling werd dan ook zeer gewaardeerd.

 

En toen was het einde daar. Dit was een avond voor in de boeken. Na afloop is er (op gepaste afstand) een fles champagne geopend door de organisatie om deze avond feestelijk af te sluiten. 

 

Tot slot nog een speciaal dankwoord voor onderstaande personen:

 

  • De Club van 100 en al haar leden.
  • Gea de Vries (activiteitencommissie) en Esther Leyen
  • Het mediateam: Lodewijk Steendam, Michael Stapert, Jefta Elachouri, Dirk-Martijn Tol, Johannes v/d Weij en Kees Vissia
  • Patrick Wiersma: voor het beschikbaar stellen van apparatuur en kennis over online uitzenden.
  • Romy Stapert: voor het maken van de prachtige media-uitingen en het beschikbaar stellen van apparatuur.
  • De heren Pieter Santema en Joram Elachouri voor de top-presentatie! 
  • En natuurlijk alle deelnemers van deze zeer geslaagde avond!

 

Delen

Lees meer over:
algemeen covid19

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!