Help een lid in nood

Help een lid in nood

CROWDFUND! Voor Miente Beukema

Help Miente en Rianne voor de winter in hun huis! De ernstig zieke Miente woont nu samen met vrouw en kinderen in een oude woonunit achter hun nieuw te bouwen woning. Dit kan niet nog een winter duren! Help hun aan het geld en de middelen om hun huis af te bouwen, zodat ze warm en vochtvrij kunnen wonen!

Donateurs
641
Opgehaald
€ 25.113,00
Dagen te gaan
0
Streefbedrag € 30.000,00
Delen

Donaties:

Help Miente en Rianne voor de winter in hun huis!

De ernstig zieke Miente woont nu samen met vrouw en kinderen in een oude woonunit achter hun nieuw te bouwen woning. Dit kan niet nog een winter duren! Help hun aan het geld en de middelen om hun huis af te bouwen, zodat ze warm en vochtvrij kunnen wonen!

Een aantal jaren geleden besloten Miente en Rianne samen met hun twee jonge kinderen een huis te gaan bouwen. Bedoeling was om dit grotendeels zelf te gaan doen. Tijdens de bouw gingen ze in een oude woonunit achter op de tuin wonen. So far so good.

Helaas werd Miente na een jaar ernstig ziek. Na maanden onderzoek blijkt dat hij Dermatomyositis heeft. Een zeer zeldzame auto immuun aandoening. Door deze aandoening heeft Miente te maken met ontstoken huid en spieren. Dit veroorzaakt veel klachten, zoals huiduitslag, pijnlijke en zwakke spieren waardoor bewegen moeilijk gaat en pijnlijk is. Zijn eigen afweersysteem valt hem aan. Doktoren kunnen niet zeggen of Miente ooit beter wordt.

Momenteel verblijft Miente in Beetsterzwaag voor revalidatie. Hij is echter ook al een paar keer opgenomen in het UMCG omdat het niet goed met hem ging. Hij heeft problemen met slikken en moet daardoor aan de sondevoeding.

Het lukt Miente en Rianne niet meer zelf het huis af te maken. Omdat ze het werk nu door anderen moeten laten doen zijn de kosten van de bouw veel groter geworden. Ook kunnen ze door de ziekte minder werken, waardoor ook de inkomsten minder zijn geworden. Tevens verloopt ook de vergunning voor de tijdelijke woonunit. De problemen stapelen zich op voor dit gezin.

Het belangrijkste is dat ze de woning kunnen verwarmen zodat het gezin in huis kan trekken . Om de woning van verwarming te kunnen voorzien, maar ook bewoonbaar te maken is een groot bedrag nodig en hulp van handige handen. Hulp van (medewerkers ) uit bouw- en installatiebedrijven zijn meer dan welkom!

MienteSCK2.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!