Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Onze club draait volledig op de inzet van vrijwilligers, jullie zijn onmisbaar. Zonder vrijwilligers geen voetbalclub. Er is geen enkele club die zonder vrijwilligers kan blijven bestaan. Bij onze club zijn er vele mensen die in hun vrije tijd de club helpen met allerhande zaken. Hiervoor verdient men ons respect, maar ook waardering. 

Tijdens het vrijwilligerswerk heb je veel contact met andere vrijwilligers, wat veel gezelligheid brengt. De vele vrijwilligers die nu actief zijn, verrichten de meest uitlopende zaken. Zo zijn er vrijwilligers die meer op de voorgrond staan, zoals de kantinemedewerkers, trainers, scheidsrechters en bestuursleden.  

Maar nog veel meer zijn er vrijwilligers die op de achtergrond blijven, maar net zo veel en goed werk verrichten. Als voorbeeld zou je het onderhoud van de accommodatie kunnen zien, maar ook functies van materiaalbeheer, commissieleden, leiders, schoonmakers, verkoop programmaboekjes en dan hebben we nog lang niet alle taken benoemd.  

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Iedereen die de club een warm hart toedraagt en een paar uurtjes per maand wil vrijmaken om mee te helpen is welkom!  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!