SC Kootstertille bestaat 60 jaar!

SC Kootstertille bestaat 60 jaar!

23 augustus 2021 21:00

Jefta Elachouri

Dinsdag 24 augustus bestaat onze vereniging 60 jaar. Groots uitpakken doen we vanwege COVID-19 nog niet. Echter staat zaterdag 28 augustus wel een klein beetje in het teken van dit prachtige jubileum!

Voor alle jeugdleden staat er deze ochtend een heuse 'Voetbal Battle' op het programma. We hebben Veens Voetbal Academie uit Kollum uitgenodigd om de jeugd een spetterende ochtend te bezorgen. We verwachten alle jeugdleden dan ook om 9.15 uur op ons sportpark. 
Na de battle staat er natuurlijk nog wat lekkers klaar en als klap op de vuurpijl krijgen de jeugdleden van SC Kootstertille een nieuw presentatie jasje aangeboden door de Club van 100, Jeugd- en Activiteitencommissie.
 
Om 12.00 uur start ons 2e elftal met de wedstrijd tegen Noardburgum 2, waarna ons 3e elftal het om 14.00 uur op zal nemen tegen Harkema-Opeinde 3.
Tenslotte zal om 14.30 uur onze hoofdmacht aftrappen tegen Noardburgum 1.
 
Volop voetbal plezier dus deze dag!
 
Natuurlijk wordt er na alle wedstrijden ook aan het Rad van Avontuur gedraaid. De loten daarvan zullen door een aantal dames gedurende de derde helft worden aangeboden. Wees er vlug bij, want het is ondertussen een populaire gebeurtenis binnen onze vereniging! 
 
Deze middag kan er worden betaald d.m.v. munten.
De verkoop van de munten start om 12.30 uur.
De snackwagen van Wichard Meindertsma zal voor de innerlijke mens zorgen en de muziek wordt verzorgd door DJ Baggel.
 
We hopen op een prachtige voetbalzaterdag!
Delen

Lees meer over:
SCK1 SCK2 algemeen clubkleding clubvan100 jeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!