SC Kootstertille en Pieter Santema verlengen contract!

SC Kootstertille en Pieter Santema verlengen contract!

12 december 2020 13:30

Aize Broersma

KOOTSTERTILLE - Zaterdag vierdeklasser SC Kootstertille heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Pieter Santema uit de Westereen over de verlenging van zijn contract met een jaar. Daarmee is Pieter Santema in ieder geval tot en met het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer van SCK.

Santema gaat daarmee het derde seizoen in bij SC Kootstertille. Helaas wordt net als het einde van zijn eerste seizoen ook zijn tweede seizoen beïnvloed door het coronavirus en is het nog steeds onzeker hoe het verloop van de competitie 2020/2021 zal zijn.

Beide partijen zijn in elk geval zeer tevreden over de samenwerking en zien ernaar uit om dit nog verder uit te bouwen. Gezien de gemiddelde leeftijd, de gretigheid en het talent binnen de huidige spelersgroep ziet de toekomst er goed uit.

Binnen de club zijn alle partijen uitermate tevreden over de wijze waarop Santema leiding geeft aan de spelersgroep en technische staf. Daarnaast zijn de afwisselende en gevarieerde trainingen, voetbal-opvatting en de omgang met de mensen binnen de club een beslissende factor geweest.

Delen

Lees meer over:
SCK1 algemeen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!